Samenwerken als Partner | Retail - PremiumFitness

Retailers:

Onze missie is het op de markt brengen van Premium kwaliteit supplementen. Niet de grootste collectie, wel de beste. Dit klinkt simpel maar staat voor een statement in de industrie. Feedbackdata koppelen aan Premium producten is wat wij doen. We zeggen ‘Nee’ tegen massaproductie of het snel ontwikkelen van een enorm aanbod. Door onze collectie klein te houden zijn wij in staat absolute focus te houden op onze klanten. Luisteren naar de behoefte van de klant om zo onze producten individueel verder te ontwikkelen op basis van behoeften en beleving. Naast een goede marge profiteer je van je status als Premium verkoper en onze marketing waardoor meer klanten je winkel zullen bezoeken. Door als retailer onze producten op te nemen in je assortiment werken we samen aan succes!

Aanmelden als partner

Dame met fitness bal
Dame in sport outfit met groene top

Sportscholen, clubs, studio’s, personal trainers en andere professionals

Premium Fitness streeft ernaar complexe producten van Premium kwaliteit te ontwikkelen vanuit het oogpunt het verschil te willen maken. Het verschil tussen kwaliteit en Premium kwaliteit. Ons doel is om in 2030 de levens van miljoenen mensen fysiek en mentaal te hebben verbeterd. Om dit doel te bereiken bieden we sportscholen, sportclubs, trainingsstudio’s, personal trainers en gezondheid gerelateerde professionals een goede marge en verkoopondersteuning op ons assortiment.

Aanmelden als partner

Affiliates, Influancers & Ambassadors

Sluit jouw voeding, sport- of gezondheid gerelateerde website aan op onze producten? Ben je een vlogger of blogger met aansluitende kernwaardes op onze missie en visie en heb je meer dan 5000 volgers op social media? Dan bieden wij unieke kansen tot samenwerking en altijd een mooie provisie over de gegenereerde verkopen die jullie hebben doorgestuurd.

Aanmelden als partner

Foto van hand met mobiele telefoon