Premium Fitness - Over Ons

Door, Jan Loogman, Directeur Premium Fitness

2017 was het jaar waarin de basis werd gelegd voor Premium Fitness Supplements. De basis voor dit merk is ontstaan door mijn behoefte een onderneming te willen starten die inspeelt op een tot op heden niet aangesproken doelgroep in de voedingssupplementenindustrie.

In 2017 ben ik, samen met experts uit de voedings- en supplementenindustrie nauw betrokken geweest bij het zoeken van de beste grondstoffen en het vormen van de juiste verhoudingen. De ontwikkeling van de ideale verpakking aansluitend op de doelgroep en het creëren van de ideale uitstraling van het product.

 

Distributie

Met oog op de toekomst is na deze test- en productontwikkelingsfase onze distributie van groot belang. Een naadloze samenwerking tussen de website en ons distributiekanaal is van groot belang, evenals de schaalbaarheid voor wat betreft de ordergrootte.

Na maanden van voorbereiding en ontwikkeling op dit gebied hebben wij een distributiekanaal ontwikkeld waarmee wij razendsnel kunnen schakelen. Eindconsument én retailer kunnen hierdoor profiteren van snelle, hoge kwaliteit levering en service ongeacht de kwantiteit.

Ons productie- en distributieproces is zo ingericht dat wij op grote schaal kunnen produceren zonder kwaliteitsverlies. Naast het continueren van een groeiende consumentenverkoop ligt de focus in het 2e kwartaal van 2018 op het bereiken van retailers / detaillisten met een totaaldoel van 50 verkooppunten eind 2018. Om dit doel te realiseren wordt momenteel een passend sales team samengesteld. Een team van 2 mannen en 6 vrouwen die naast voeding, sport-en fitnesskennis extra training en educatie zullen volgen om de retailer / detaillist zowel vóór als ná inkoop te kunnen voorzien in al hun behoeftes.

Premium Fitness

Premium Fitness focust zich op haar website op de eindconsument. Deze vindt hier een zeer hoogwaardige lijn aan voedingssupplementen. De stijl van de productlijn is helder, fris en geïnspireerd op diverse beauty- en trendy merken.

Het merk Premium Fitness richt zich, in tegenstelling tot andere producenten op de hoofdzakelijk vrouwelijke sporter die bewust met zijn of haar lichaam omgaat. Door deze vorm van marktbenadering is Premium Fitness zeer toegankelijk voor de consumenten die voedingssupplementen eerder niet kochten.

Ik bedank graag alle klanten van Premium Fitness voor hun aankoop en vertrouwen. Wij voorzien een ieder graag van advies en staan uiteraard klaar voor alle vragen. Tevens dank ik alle medewerkers tot dusver voor het ontwikkelen van de prachtige premium productlijn die er tot nu toe staat en de efficiënte stabiele distributie.

We zullen doorgaan met het ontwikkelen van het enige echte Premium Supplementen merk om zo iedereen te helpen bij het creëren én behouden van een lang en gezond leven.