Van Eiwitshake naar Summershake - Premium Fitness Blog

Zo maak je van je eiwitshake een overheerlijke summershake

12-WiseNose_summershake_bld

Summershake

Dat was lekker! Gisterenavond hadden we aardbeien, frambozen en bosbessen over. Je kent het wel: flink veel meenemen uit de winkel want ‘een fruittoetje is gezond’. Maar als de punt bij de paal komt, dan heb je te veel. Dus gaat dat fruit húp de koelkast in. En dan komt de volgende dag.

Melk & Vitamine C

WiseNose heeft gesport, staat thuis voor de koelkast en ziet fruit. Normaal gesproken maak ik na het sporten een shake van één maatlepel Premium Fitness Proteïne en 250 ml halfvolle melk. Maar nu wordt het allemaal anders. Ik gooi het fruit in de blender, binnen een halve minuut heb ik een mooie rode massa, vol vitamine C. Dan doe ik er de bekende maatlepel proteïne bij en ten slotte…

Wil ik echt verantwoord bezig zijn – zo is WiseNose – dan moet er nu 250 ml koud water bij. Want de combinatie fruit en melk is dodelijk voor de vitamine C. Met melk verdwijnen de vitamientjes als sneeuw voor de zon.

Super lekker

Maar ga ik voor écht smullen? Ja, daar kies ik voor. Dus giet ik er 250 ml koude karnemelk bij. Ja, nóg lekkerder in je shake dan gewone melk! Kijk het eens mooi schuimen in de blender. Bijna tot het randje! Ik weet even niet wat vandaag het lekkerst was: dat uurtje sporten of mijn proteïne-fruit-karne-shake. Jammer van de vitamine C, maar daar heb ik Premium Multi Vitamin Formula voor.

WiseNose handtekening_illustratie

 

 

 

 

 

Producten:

Premiumfitness-vanille

Premiumfitness-multivitamin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *