Pre-Workout & Proteine - Premium Fitness Blog

Pre-Workout & Proteine

13-WiseNose_pre-workout_bld

Pre-Workout

‘Smaakt lekker, binnen een minuut of 10 voelbaar meer energie en motivatie. Gebruik het nu voor de krachttraining, binnenkort voor waterpolo proberen.’ Sjoerd schrijft het in zijn review over de Premium Blast Pre-workout Formula. Je leest het hier.

Pre-workout

Tja, wat kan ik daar als WiseNose nog aan toevoegen? Goed spul en als je die eerste boost nodig hebt, dan is het inderdaad een heel goed pre-workout voedingssupplement. Zelf gebruik ik geen pre-dingetje, ik vind het niet nodig. Nou ja, dat wil zeggen: ik ben zo’n vreemde sportieve snuiter die op de fiets naar de sportschool gaat. (Een oude opoefiets; laatst had ik een zwaar probleem, een lekke band. Even plakken dus.) Ik rij flink hard door, kleed me snel om en ben – vind ik zelf – meteen scherp en klaar voor mijn eerste oefeningen.

Proteïne

En als ik weer thuiskom? Dan staat die lekker grote pot proteïne klaar. Die gebruik ik wel zeker! Net als Thijs. ‘Ik ben zeer tevreden over het product en de snelle service. Ik gebruik de proteïne (vanille) nu ongeveer 2 weken, de smaak en de werking bevallen mij erg goed. Zodra de pot leeg is, ga ik voor de smaak banaan,’ schrijft hij op premiumfitness.nl. Jammer Thijs, dat laatste ben ik niet met je eens. De vanille smaakt me héél goed, dus ik blijf bij mijn eigen smaak Premium Fitness Proteïne. Never change a winning team. Dus fiets + vanille, dat is en blijft mijn winnende formule.

 

WiseNose handtekening_illustratie

 

 

 

 

 

Premiumfitness-banaan

Premiumfitness-blast-Pre-workout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *