Voedingssupplementen mee op Vakantie- Premium Fitness Blog

Pillen bij de douane

11-WiseNose_vakantie_bld
Je gaat op vakantie en je neemt mee… je supplementen? De een sport gewoon door als hij een paar weken op reis gaat, de ander zweert bij relaxen en beweegt nul, komma, nul. Je moet helemaal zelf weten hoe je je vakantie doorbrengt. WiseNose gaat daar niet over oordelen. Ik geef je alleen een paar dingetjes mee om over na te denken.

 

Sporten en rust

Lang geleden, in 1980, won Joop Zoetemelk de Tour de France. Het verhaal gaat dat hij won, omdat hij zo veel rustte tijdens de zware Tour. “Klopt,” zegt hij zelf. “Ik won de Tour in bed.” Met andere woorden: goed rusten kan geen kwaad. Sommigen vinden het lekker om die twee of drie weken dat je met vakantie gaat de spieren absolute rust te geven. Dan moet je dat gewoon doen.

 

Creatine op vakantie

Je neemt misschien je supplementen van Premium Fitness mee. Premium Creatine ATP+ bijvoorbeeld, omdat je in dat super hotel gewoon elke dag even wil fitnessen vóór het ontbijt! Neem je supplementen dan wel mee in de oorspronkelijke verpakking. Straks sta jij voor aap bij de douane op een vliegveld, omdat ze denken weer een Hollander met pillen gevonden te hebben.

 

Blessure en rust

Je hebt misschien zo’n zeurende blessure die nét niet vervelend genoeg is om niet te sporten. Stiekem weet je dat rust (daar heb je Joop Zoetemelk weer) de beste remedie is. Oplossing! Ga dan met vakantie echt niet sporten. Neem gedwongen rust en wedden dat je klachten van die licht ontstoken schouder, die zeurende pees of die onwillige onderarm verdwijnen? Wel weer rustig aan opstarten na je vakantie…

 

Gered door proteïne

Wist je dat een tonnetje met Grass Fed Whey Protein Isolate proteïne het prima doet als waterdichte kluis in een bootje? Ik zie je al peddelen in Frankrijk, grote paniek als de kano omslaat! Maar jij haalt je waardevolle spullen rustig en droogjes uit de proteïne ton. Eh, wel eerst alle proteïne shake voor shake opmaken. Nieuw tonnetje bestel je hier en de lege – die gaat dus mee in de boot.

WiseNose was een weekje met vakantie, vandaar deze tips.

 

WiseNose handtekening_illustratie

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *