Eiwitshake - Premium Fitness Blog

Eiwitshake

10-WiseNose_eiwit_bld

 

Ook WiseNose moet eraan geloven, ik heb een potje proteïne gekocht. Klinkt lekker, vind je niet? Een ‘potje proteïne’! Ik zal je vertellen waarom.

Het moet gezegd worden: ook WiseNose wordt een dagje ouder. Dat houdt me niet tegen om te blijven sporten. Integendeel. Ik ben zelfs méér gaan sporten. En dat wil ik nog heel wat jaren volhouden.

 

Fitness en duursport

Gemiddeld zit ik nu op twee keer per week krachttraining/fitness en twee keer in de week loop ik hard, zo tussen de 5 en 15 km per keer. Niks bijzonders, zul je zeggen. Maar omdat ik dus wat ouder begin te worden, merk ik wel dat ik me eerder vermoeid voel. De regel is heel simpel: ‘de jaren nemen toe, dus je wordt eerder moe’. Die wijsheid mag je van mij zo op een tegeltje zetten!

 

Proteïne

WiseNose klaagt nog even door: ik merk ook dat ik de laatste tijd vaker honger heb, óók op de dagen dat ik niet train. Ik ga me natuurlijk niet dik eten. Méér sporten = méér eten? Ik kijk wel uit. De oplossing voor al mijn kleine sport-probleempjes zit hem in eiwit, ‘proteïne’ met een mooi woord. Je spieren hebben na elke training een boost nodig om te herstellen, eiwit geeft ze die beuk.

 

Vanille

Na elke training neem ik nu een eiwitshake. Waarom ik voor Premium Fitness Proteïne heb gekozen? Dat lees je hier. Oh ja, ík heb de smaak vanille besteld. Dat vind ik nou eenmaal de lekkerste.

 

WiseNose handtekening_illustratie

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *