Algemene Voorwaarden - Premium Fitness

Bezorgen & Levertijden

Levertijden

Orders binnen NL worden verzonden met DHL, Post NL of DPD. Voor verzending buiten Nederland maken wij gebruik van DPD. Wij streven ernaar uw pakket op de dag van bestelling te versturen en doen dit ten alle tijden binnen 24 uur. Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van land, plaats en soort pakket.

Binnen 24 uur leveren

Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.

Pakketdiensten leveren van maandag t/m zaterdag. Dit houdt in dat, indien u op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag besteld de bestelling de volgende werkdag wordt verzonden. Voorwaarde is dat de betaling bij ons gegarandeerd is voordat wij de order afsturen. In bijna alle gevallen is uw betaling via het online betalingsverkeer gegarandeerd en wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden. Uitzondering hierop is de betaalmethode overboeking. Doordat het betalingsverkeer tussen banken soms enkele dagen kan duren wordt dit pakket ook later opgestuurd.

Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:

– De bestelling is geplaatst voor 14.00 uur

– De betaling is goedgekeurd (in geval van overboeking moet de betaling dus eerst zijn voldaan)

Bezorgkosten

Voor Nederland rekenen wij geen verzendkosten vanaf 50 euro.

– Voor verzending onder de 50 euro binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 2,95.

– Voor verzending binnen Europa vragen wij ten alle tijden een bijdrage van € 6,95.

Als een bestelling in meerdere leveringen moet plaatsvinden zijn de extra kosten voor Premiumfitness.nl

Voor tarieven buiten de Benelux kunt u contact opnemen via de klantenservice

De zending volgen…. (track & trace)

Zodra uw bestelling bij ons het magazijn verlaat krijgt u hier automatisch (via email) een bericht van. In deze bevestiging vermelden wij ook een zogenaamd ‘track & trace’ nummer. U kunt dan via internet uw bestelling met de deze specifieke code volgen.

Indien u niet thuis bent…

Als een pakket niet kan worden bezorgd, krijgt u een bericht. Hierop staat waar u het pakket binnen drie weken kunt afhalen. Ook kan bezorger het pakket bij uw naaste buren afgeven. In dit geval zou de post u hiervan op de hoogte brengen via een briefje in de bus.

Als u de zending zelf niet kunt afhalen, dan is er meestal een mogelijkheid om iemand te machtigen. Kijk op de achterzijde van het afhaalbericht voor meer informatie.

Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden. Indien een pakket retour komt en wij moeten het opnieuw versturen dan rekenen wij (opnieuw) een bijdrage in de verzendkosten.

Producten in Backorder… (niet voorradig)

Mocht uw bestelling om een bepaalde reden niet (volledig) kunnen worden verwerkt dan brengen we u zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte.

Mocht u binnen 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd geen producten noch communicatie hebben ontvangen, dan kan er iets fout gegaan zijn. Wij verzoeken u in dat geval om contact met ons op te nemen. Zodat wij er voor kunnen zorgen dat u niet onnodig op uw bestelling zit te wachten.

Op een ander adres bezorgen

Het is ook mogelijk om de order op een ander adres, dan uw huisadres het product te laten leveren. U kunt in het order proces bij het invullen van de naw-gegevens een apart afleveradres opgeven.

Afhalen

Afhalen is bij ons helaas ( nog ) niet mogelijk.

Veilig betalen

Ideal

Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Veilige betaalplatform

Alle online betalingen worden afgehandeld door Mollie. Mollie is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Online betalingsgegevens zoals iDeal, Mister Cash of Credit card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Mollie betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).

SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt Premiumfitness.nl de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door ons naar het opgegeven adres verstuurd. iDeal.nl heeft dus geen inzage in de ideal of creditcard- en betalingsgegevens.

Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Retourneren is mogelijk bij een ongeopend product met een geldige reden, u ontvangt uw aankoopbedrag inclusief retourneringskosten terug op uw bankrekening na ontvangst van de retourgoederen.

Contact

Onze klantenservice staat klaar om u snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide praktijkervaring met de producten die we verkopen.

U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post of WhatsApp. U kunt natuurlijk ook langskomen bij onze winkels te vinden op de website www.premiumfitness.nl

e-mail

webshop@premiumfitness.nl

Premiumfitness.nl reageert snel op vragen via e-mail. Ons streven is u tijdens kantooruren en op zaterdag binnen 1 uur een inhoudelijke reactie te geven.

Telefoon

Tijdens onze openingstijden wordt u vrijwel meteen te woord gestaan. Het telefoonnummer van onze klantenservice is 071-4081726 op werkdagen is de klantenservice open van 8:30 – 21:30

Post

Correspondeert u liever per post, stuur deze dan naar:

Premiumfitness B.V.
Raadhuisstraat 89A
2101 HE Heemstede
Nederland

Ruilen & retourneren

14 dagen bedenktijd

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Premiumfitness.nl te ontbinden. De kosten worden inclusief retourneringskosten retour geboekt naar uw rekening. Uw product wordt alleen teruggenomen indien het ongeopend retour wordt ontvangen.

U kunt dan de pakketten aan ons retourneren via de post:

-Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken.

-U ontvangt de retourneringskosten terug op uw rekening. Deze dient u wel zelf voor te schieten en het risico van het retourneren te dragen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, zal Premiumfitness.nl niet accepteren.

-We verzoeken u een kopie van de factuur bij de retourzending toe te voegen.

Een retourpakket kunt u afgeven op het postkantoor.

Retouradres:

Premiumfitness.nl
Cruquiuszoom 29
2142 EW Cruquius

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

Premiumfitness.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door uw toedoen is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Premiumfitness.nl schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Premiumfitness.nl u hiervan schriftelijk ( e-mail ) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag binnen 30 dagen bijgeschreven op uw bank- of girorekening. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Uw account

Om bij Premiumfitness.nl te bestellen, heeft u een account nodig. In dat account geeft u onder andere uw naam, adresgegevens, e-mailadres en betalingsgegevens op. Geef meteen aan of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. De toegang tot uw account is beveiligd met een door u gekozen wachtwoord. Schrijf je nu in>>>

Wijzigen NAW-gegevens

U kunt zelf in uw account uw gegevens (waaronder e-mailadres, adresgegevens en wachtwoord) wijzigen. Tevens kunt u hier meerdere factuur- en afleveradressen opgeven. Wijzig nu uw gegevens>>>

Wachtwoord vergeten?

Klik hier als u uw wachtwoord kwijt bent. Op de vervolgpagina vult u uw e-mailadres in en binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met een nieuwe wachtwoord, welke u zelf weer kan veranderen.

Order status/historie

Op uw persoonlijke Premiumfitness.nl pagina vindt u altijd een up-to-date overzicht van uw order historie en order status.

U kunt rechts drukken op de button “inloggen”, vervolgens verschijnt in de rechter menu blok –mijn account- met uw persoonlijke gegevens.

Annuleren van een order

Wilt u een reeds geplaatste bestelling annuleren? Neem dan direct contact met ons op.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Online-sportartikelen.nl bv kenbaar te worden gemaakt. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden. Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is Premiumfitness.nl genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.

Wijzigen van een order

Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen? Neem dan direct contact met ons op.

Suggesties & Klachten

Suggesties

Premiumfitness.nl investeert veel in service en kwaliteit, hiervan ziet u de resultaten. Mond-tot-mond reclame is daarbij uitermate belangrijk. Heeft u suggesties qua:

assortiment of verbeteringen aan de website laat het ons weten via email:

webshop@premiumfitness.nl

Wij vragen u: Bent u tevreden? Zo ja, zegt het voort. Zo nee, laat het ons dan weten.

Klachten

Heeft u een klacht, laat het ons weten via webshop@premiumfitness.nl

We streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.

Mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling dan kunt u zich naast Email ook schriftelijk richten tot onze directie:

Premiumfitness.nl

t.a.v. De Directie
Raadhuisstraat 89 A
2101 HE Heemstede
Nederland

De keuze voor Premium Fitness maak je niet zomaar. Fysiek én mentaal profiteer je van onze supplementen. Je kiest voor een fitter gezonder en sterker leven. Er worden er dingen mogelijk die je eerder voor onmogelijk hield.

Kies voor 100 % pure supplementen of een formule speciaal ontworpen voor jouw behoeftes.

De productlijn bestaat uit de hoogst haalbare kwaliteit voedingssupplementen samengesteld uit pure, hoogwaardige grondstoffen.

Een nieuwe generatie supplementen.

Premium, only premium.

Voor jouw eigen veiligheid:

–                Lees altijd voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.

–                Overschrijd de aanbevolen dosering uit de gebruiksaanwijzing niet.

–                Stel gerust uw vraag aan onze klantenservice als je ergens twijfels over hebt.

–                Raadpleeg eerst je behandelend arts voor u start met het gebruik van een voedingssupplement of sportvoeding als:
je medische aandoeningen hebt
je onder behandeling van een arts staat
je geneesmiddelen gebruikt.

–                Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.

–                Een voedingssupplement is geen vervanging, maar een aanvulling voor een gevarieerde voeding.

Warenwet

Premium Fitness verkoopt geen anabole steroïden, ephedra of andere verboden stoffen. Sportvoeding en voedingssupplementen vallen ten alle tijden onder de Warenwet. Premiumfitness.nl conformeert zich aan deze wettelijke eisen bij het samenstellen van het assortiment. De producten die wij verkopen bevatten geen inhoudsstoffen die voor de Warenwet verboden zijn. Dit betekent niet dat elk product direct is toegestaan bij wedstrijdsport. U dient als (gecontroleerde) wedstrijdatleet altijd zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de ingrediënten te controleren aan de hand van de door uw vereniging verstrekte dopinglijst. Wegens de omvangrijkheid van de diverse sportbonden kunnen wij niet altijd volledig en/of direct op de hoogte zijn van de individuele regelgeving.

Voedingssupplementen en topsport

Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt

Retailers

Veiligheid & privacy

Privacy Statement

Premiumfitness.nl is een handelsmerk van Premium Fitness B.V.

Alle gegevens die door Premium Fitness B.V. worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Premium Fitness B.V. geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Premium Fitness B.V.is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciële informatie aan onze bezoekers.

We gebruiken uw IP adres voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze sites. Het IP adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

Onze sites maken gebruik van zogenaamde cookies. Cookies bestaan uit een standaard internet technologie die het voor ons mogelijk maakt om bepaalde login informatie op te slaan en te ontsluiten op het systeem van de gebruiker. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, maar slechts machines. Elke bezoeker kan zijn/haar computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd.

Onze registratieformulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien (zoals naam, adres, email en functie).

Onze sites bevatten links naar andere sites en sites van (business) partners die niet tot de Premium Fitness B.V. behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.

In uitzonderingsgevallen deelt Premium Fitness B.V. informatie met nauwkeurig gekozen partners om beter aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult daarvan altijd op de hoogte worden gebracht.

Premium Fitness B.V. gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

Premium Fitness B.V. zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit onze database verwijderen. Tevens kan de bezoeker online zijn gegevens aanpassen en wijzigen.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Premium Fitness B.V.

KvK , BTW nr.

ART. 1 Aanbieding/overeenkomsten

Premium Fitness B.V. behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

ART. 2 Bestellingen/communicatie

Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enige ander communicatiemiddel in het verkeer met Premium Fitness B.V.is Premium Fitness B.V. niet aansprakelijk, tenzij en voorzover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Premium Fitness B.V.

ART. 3 Bezorgkosten

Vanaf 40 euro rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten.

Voor tarieven buiten Nederland kunt u contact opnemen via webshop@premiumfitness.nl

ART. 4 Leveringstermijn

Nadat de betaling is gewaarborgd streven we ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken. Pakketdiensten leveren alleen op “WERK”dagen. Dit houdt in dat, indien u op vrijdag na 22.00 uur of in het weekend besteld de bestelling de volgende werkdag (maandag) wordt verzonden en u de order dus dinsdag kunt verwachten.

Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:

– De bestelling is geplaatst voor 20.00 uur

– De betaling via is voldaan

ART. 5 Betaling

Voor online betalingen werkt Premium Fitness B.V. samen met het beveiligde online platform Mollie, bestellingen via de internetsite kunnen op de volgende manieren worden betaald:

IDeal

Premium Fitness B.V.is geen partij in de relatie tussen u en de bank / geldverstrekker.

ART. 6 Overmacht

In geval Premium Fitness B.V. door overmacht verhinderd is de overeenkomst geheel of gedeeltelijk na te komen en/of verhinderd is de overeenkomst tijdig na te komen, is Premium Fitness B.V. niet aansprakelijk voor enige schade. Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Premium Fitness B.V. kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

ART. 7 Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de koper al hetgeen hij op grond van enige overeenkomst aan Premium Fitness B.V. verschuldigd is, heeft voldaan. Het risico terzake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op de koper over. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen door de klant in ontvangst zijn genomen. De koper is gehouden om, op zijn kosten, aan de terugneming gekochte en afgeleverde producten zijn medewerking te verlenen, in geval hij op enigerlei wijze ten opzichte van Premium Fitness B.V. in gebreke zal zijn.

ART. 8 Reclames en aansprakelijkheid

De koper is gehouden de producten direct na aflevering te onderzoeken of deze aan de overeenkomst beantwoorden. Klachten dienen op straffe van verval van alle rechten binnen 14 (veertien) werkdagen na het tijdstip van aflevering van de producten schriftelijk bij Premium Fitness B.V. te worden ingediend, onder gespecificeerde opgave van de aard van de klachten ten aanzien van de afgeleverde producten.

ART. 9 Retourneren

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Premium Fitness B.V. te ontbinden. Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken. U dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, zal Premium Fitness B.V. niet accepteren.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

Premium Fitness B.V. behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door uw toedoen is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Premium Fitness B.V. schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Premium Fitness B.V. u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

ART. 10 Privacy

De door koper verstrekte gegevens worden opgenomen in het Premium Fitness B.V. klantenbestand. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen en voor marketingdoeleinden. Zie ook onze privacy statement.

ART. 11 Intellectuele en industriële eigendomsrechten

Koper dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door Premium Fitness B.V. geleverde producten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren.

ART. 12 Diversen

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze leveringsvoorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze leveringsvoorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing

Geschillen tussen partijen zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland. Zie ook ons privacy statement.